Dierenambulance Purmerend

Nieuwsberichten

Dier in nood? Bel dan 0299-432338
Meer informatie? Dan kunt u ons bereiken op 0299-436084

Bij ons op de Dierenambulance

RTV Purmerend komt met nieuw programma: Bij Ons op de Dierenambulance

RTV Purmerend komt met een nieuw programma: Bij Ons op de Dierenambulance. In het programma volgt programmamaker Jardo Louw de vrijwilligers van de Dierenambulance Waterland tijdens hun werk. De serie is vanaf maandag 16 september 18:45 uur te zien bij RTV Purmerend.

Het werk van de vrijwilligers van de Dierenambulance Waterland is vaak onzichtbaar. Om mensen te laten zien wát deze vrijwilligers voor goed werk doen, heeft Jardo Louw voor RTV Purmerend een driedelige serie gemaakt. In de serie worden de vrijwilligers op de voet gevolgd. De toeschouwer krijgt een écht kijkje in de keuken. De leuke, maar ook zeker de minder leuke kanten van het vak komen aan bod. Ook samenwerkende partners worden belicht. Trizin Hof, voormalig voorzitter van Federatie Dierenambulances Nederland (koepelorganisatie voor dierenambulances), prijst in aflevering 3 het werk van de Dierenambulance Waterland: ‘Hier worden de vrijwilligers zeer goed opgeleid.’ Wél ziet hij hoe de dierenambulances landelijk verbeterd kunnen worden.

‘Unieke samenwerking’

De kijker valt in de eerste aflevering al meteen met de neus in de boter. Vrijwilligers Ria en Sang-Rye doen in het Purmerbos een lugubere melding en moeten daar de hulp van de politie bij inroepen. Met de politie heeft de dierenambulance een samenwerking. Vrijwilliger Hans zegt daarover in de serie: ‘Die mag je écht uniek noemen.’ Wat uniek is aan die samenwerking én wat Ria en Sang-Rye aantreffen dat kunnen mensen zien in de eerste aflevering van Bij Ons op de Dierenambulance.

Hier te zien

Enthousiast geworden? Kijk dan vooral vanaf maandag 16 september om 18:45 uur naar RTV Purmerend. RTV Purmerend is onder meer te ontvangen via Ziggo kanaal 34 en KPN kanaal 1390. Voor meer frequenties, bezoek deze pagina: rtvpurmerend.nl/rtv-purmerend/frequenties. Ook is de serie (live) te bekijken via rtvpurmerend.nl of op Youtube via youtube.com/@RTVPurmerend/videos.

Beeldmateriaal: https://we.tl/t-CHTLqUhrr1

Bevat: vier stills uit de serie en de promo. Materiaal alleen te gebruiken voor recensie of als promotie voor Bij Ons op de Dierenambulance van RTV Purmerend.

Recent gevonden

Heeft u een huisdier gevonden?

1 2 47 48

Recent gevonden huisdieren

Heeft u een huisdier gevonden?

  • All Post
  • Gevonden
Meer

Dit waren alle aangemelde huisdieren.

1 2 20 21

Recent vermist

Is uw huisdier vermist?

Recent vermiste huisdieren

Is uw huisdier vermist?

  • All Post
  • Vermist
Poes

17 september 2024
Meer

Dit waren alle aangemelde huisdieren.

Met jou als donateur kunnen wij de dieren de zorg en hulp bieden die ze nodig hebben.

© 2023 Gemaakt door LuNo