Nalaten

Wij bieden eerste hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in Gemeenten Purmerend, Beemster, Zeevang, Landsmeer, Edam/Volendam en Waterland.

Dier in nood? Bel dan 0299-432338
Meer informatie? Dan kun je ons bereiken op 0299-436084

Speelt liefde voor dieren en hun welzijn een belangrijke rol in uw leven en hecht u waarde aan zorg aan dieren in nood?

U kunt, ook als u er niet meer bent, een bijdrage leveren door na te laten aan Dierenambulance Waterland. Wij zijn er elke dag van het jaar, dag en nacht. Maar niet zonder uw steun. Dierenambulance Waterland is namelijk voor 2/3e afhankelijk van donaties.

Door Dierenambulance Waterland op te nemen in uw testament, draagt u bij aan een regio waarin hulp voor dieren net zo vanzelfsprekend is als voor mensen.

Optie 1: Erfgenaam. Nadat de begrafeniskosten, legaten en eventuele schulden zijn afgetrokken, wordt de erfenis verdeeld. U kunt Dierenambulance Waterland benoemen tot (mede-)erfgenaam.

Optie 2: Een legaat. Wilt u een vast bedrag nalaten, een percentage van uw nalatenschap of een specifiek bezit, zoals een huis, een voertuig of sieraden?

Een ‘executeur’ regelt uw nalatenschap, dat kan bijvoorbeeld een familielid of vriend zijn.

Via een notaris kunt u uw wensen bespreken en vastleggen in een testament. Op www.notaris.nl vindt u een notaris bij u in de buurt. U kunt er ook voor kiezen om uw testament online en in uw eigen tempo op te stellen via www.nunotariaat.nl.

Als u ons opneemt in uw testament, kunt u deze gegevens aan de notaris doorgeven:

Stichting Dierenambulance Waterland
Volume 24
1446 WJ Purmerend
KvK: 41234179
RSIN nummer: 814679997