Periodieke Schenkingen

Wij bieden eerste hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in Gemeenten Purmerend, Beemster, Zeevang, Landsmeer, Edam/Volendam en Waterland.

Dier in nood? Bel dan 0299-432338
Meer informatie? Dan kun je ons bereiken op 0299-436084

Periodiek schenken is zo geregeld

Periodiek schenken aan Dierenambulance Waterland is makkelijk en snel geregeld via een schenkingsovereenkomst en betalingsvolmacht. Dat kost niks extra en een notaris is hier niet voor nodig. Je bepaalt zelf hoeveel je aan Dierenambulance Waterland per jaar wilt schenken.

Download hieronder een schenkingsovereenkomst en betalingsvolmacht.
Mail deze formulieren of stuur het naar:

Dierenambulance Waterland
t.a.v. Mandy Langereis
Volume 24
1446 WJ Purmerend

Met een periodieke schenking verbind je je voor minimaal vijf jaar aan Dierenambulance Waterland. Dat is niet alleen voor ons voordelig, maar ook voor jou.

Wij kunnen rekenen op jouw steun, zodat we nog meer dieren kunnen blijven helpen. Jij profiteert van belastingvoordeel, want een periodieke schenking is volledig aftrekbaar, waardoor je zelfs extra kunt doneren, zonder dat je meer betaalt. Je krijgt maximaal de helft van het aan ons geschonken bedrag terug van de Belastingdienst. Op www.schenkservice.nl kan je uitrekenen wat jouw belastingvoordeel is.

Stichting Dierenambulance Waterland is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat wij geen schenk- en/of erfbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen. Alles komt dus daadwerkelijk ten goede aan ons werk voor zieke en/of gewonde dieren.

Meer informatie m.b.t. de Belastingdienst lees je hier.

Recent gevonden

Heb je een huisdier gevonden?

1 2 28 29

Recent gevonden huisdieren

Heb je een huisdier gevonden?

  • All Post
  • Gevonden
Meer

Dit waren alle aangemelde huisdieren.

1 2 12 13

Recent vermist

Is jouw huisdier vermist?

Recent vermiste huisdieren

Is jouw huisdier vermist?

  • All Post
  • Vermist
Meer

Dit waren alle aangemelde huisdieren.