Dierenambulance Purmerend

Nieuwsberichten

Dier in nood? Bel dan 0299-432338
Meer informatie? Dan kunt u ons bereiken op 0299-436084

Bedrijven – sponsor update Dierenambulance Waterland

Zoals jullie weten brengen wij ieder kwartaal in samenwerking met Kroonland (mede door jullie bijdrage) een nieuw magazine uit.

In dit magazine vertellen wij de lezer waar wij actief mee bezig zijn geweest en wat er aan staat te gebeuren om zo meer kenbaarheid te geven aan wie wij zijn en belangrijker wat we doen voor de dieren.
Naast alle informatie over de dierenambulance was er in het magazine ook de ruimte voor jullie als sponsor om jezelf te promoten met een bedrijfslogo en omschrijving.

Helaas hebben wij recent vanuit Kroonland vernomen dat ze de samenweking stoppen en een nieuwe richting op zullen gaan.
Helaas stopt daarmee ook het uitbrengen van nieuwe magazines.

Omdat we zonder sponsoren gewoonweg niet de zorg kunnen bieden die de dieren zo hard nodig hebben komen we bij deze in samenwerking met LuNo (onze online partner) met een online alternatief om de eerdere promotie vanuit het magazine op te vangen en de samenwerking met jullie voort te zetten.

In het magazine had jij als sponsor ieder kwartaal de ruimte voor een bedrijfslogo en een korte tekst waarin de diensten of producten werden omschreven.
Dit zouden we graag samen voortzetten doormiddel van een van de volgende nieuwe samenwerkingen:

(Graag horen we natuurlijk of we de samenwerking met jullie mogen voortzetten en welke optie jullie voorkeur heeft.
Afhankelijk van jullie keuze zullen we in de aankomende dagen telefonisch contact met jullie zoeken en uitleggen hoe het verder in zijn werk gaat.)

En stond jij nou niet eerder in ons magazine, maar zou je wel graag sponsor willen worden? Stuur dan een mail naar sponsoren@dierenambulancewaterland.nl

Nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan even hier!

Sponsor samenwerking Dierenambulance Waterland Type 1 (aanvang 1 oktober)
  EigenschappenInhoudelijk 
Kosten per half jaar
Vermelding van jouw bedrijfslogo op onze sponsor pagina.Op de website van Dierenambulance waterland beschikken wij vanaf 1 oktober over een aparte sponsor pagina, waarin wij alle sponsoren met hun bedrijfslogo zullen uitlichten. 
Koppeling naar jouw website.Wij zullen ieder bedrijfslogo voorzien van een koppeling naar de website of Social van jouw bedrijf. 
Korte omschrijving van jouw bedrijf. (ongeveer 5 regels)Er is een beschikbare ruimte van ongeveer 5 regels, waarin de diensten en producten van jouw bedrijf kunnen worden vermeld. 
Halfjaarlijkse promotie van jou als sponsor op onze Social kanalen.Ieder half jaar zullen we jouw bedrijf icm jouw logo meenemen in onze Social berichtgeving /promotie naar al onze volgers. 
 Onze Social kanalen bestaan uit: Facebook, Instagram en YouTube. Deze kanalen worden net als onze website met grote regelmaat bezocht gezien wij als dierenambulance dekking hebben over de gehele regio Waterland.  Euro 250,-
Sponsor samenwerking Dierenambulance Waterland Type 2 (aanvang 1 oktober)
  Eigenschappen  Inhoudelijk    Kosten per half jaar
Vermelding van bedrijfslogo op sponsor pagina.Op de website van Dierenambulance waterland beschikken wij vanaf 1 oktober over een aparte sponsor pagina, waarin wij alle sponsoren met hun bedrijfslogo zullen uitlichten. 
Koppeling naar de website van de sponsor.Wij zullen ieder bedrijfslogo voorzien van een koppeling naar de website of Social van jouw bedrijf. 
Korte reclame tekst van 5 regels.Er is een beschikbare ruimte van ongeveer 5 regels, waarin de diensten en producten van jouw bedrijf kunnen worden vermeld. 
Vermelding van bedrijfslogo op homepageVermelding van jouw bedrijfslogo op de slider bovenaan onze homepage. 
Vaste vermelding van bedrijfsnaam op Socials van de DierenambulanceVaste vermelding van jouw bedrijfsnaam /website op onze social kanalen. 
Halfjaarlijkse promotie van desponsor op de Social kanalen van de Dierenambulance.Ieder half jaar zullen we jouw bedrijf icm jouw logo meenemen in onze Social berichtgeving /promotie naar al onze volgers. 
 Onze Social kanalen bestaan uit: Facebook, Instagram en YouTube. Deze kanalen worden net als onze website met grote regelmaat bezocht gezien wij als dierenambulance dekking hebben over de gehele regio Waterland.  Euro 300,-

Naast bovenstaande opties kunnen we in samenwerking met LuNo ook de volgende extra toevoeging aanbieden en maandelijks aan of uitzetten:

Social Advertising: Jouw bedrijf extra promoten binnen een straal van 35km gemeten vanaf onze dierenambulance naar niet alleen onze volgers, maar ook naar andere Facebook, Youtube en Instagram gebruikers ongeacht of ze ons of jullie al kennen.
Vanaf 50,- euro per maand. Nieuwsgierig? LuNo legt het graag even uit.

Recent gevonden

Heeft u een huisdier gevonden?

1 2 47 48

Recent gevonden huisdieren

Heeft u een huisdier gevonden?

  • All Post
  • Gevonden
Meer

Dit waren alle aangemelde huisdieren.

1 2 20 21

Recent vermist

Is uw huisdier vermist?

Recent vermiste huisdieren

Is uw huisdier vermist?

  • All Post
  • Vermist
Poes

17 september 2024
Meer

Dit waren alle aangemelde huisdieren.

Met jou als donateur kunnen wij de dieren de zorg en hulp bieden die ze nodig hebben.

© 2023 Gemaakt door LuNo